Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vizsgázott a gyűjtemény

2011.01.12

A minap zselés tollgyűjteményt vettem a L..l-ben.Otthon kipakoltam s egyet mindjárt be is fogtam magamnak.(imáááádom a tollakat).Leültem a kanapéra,ölembe vettem a laptopot,kezembe a tollat és egy jegyzetfüzetet. (minek kellett a toll????)Megírtam egy levelet és összecsuktam  a laptopot.A bal combomon a farmeremen egy féltenyérnyi folt éktelenkedett .Nézegettem,vakargattam,-semmi.Hiába gondolkoztam mi az és hogy került oda,nem jutottam dűlőre.

Na,mindegy.Felálltam.................és.............még az ütő is megállt bennem: a kanapén egy naaaagy kék paca éktelenkedett.................meg a farmeremen is hátul bepacásodtam.A nadrág azonnal indult a mosógépbe.No,de a kanapé!!!!!!Az már húzósabb.

Laptop felüt,az oldalon mindjárt megkerestem a tintafoltot és nekiestem tejjel.Rongyot bemárt tejbe,dörgöl.Kék lett a rongy,fordít,bemárt,dörgöl.Mindezt addig,míg elhalványult már a nagy  kékség,de még nem tűnt el teljesen.Ekkor folytattam egy félbevágott citrommal.Egészen addig,míg (én úgy láttam) a folt már csak akkor látszott,ha meresztettem a szemeimet.

Jól vizsgázott az oldal.

Csak egy hiba volt: a dörzsölgetés után ugyi ke kellett volna mosni,de a kanapé nem fért be a mosógépbe..................

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.